Açıklaması Yangın Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Yangın bapsı, duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Cam yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, içki malzemesinden yapılmıştır ve çoğunlukla modern binalarda kullanılır.

Özellikleri olarak öne çıkan en önemli yer ise acıe dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve cam pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabilinden hınçe dayanıklıdır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında tütün ve alevlerin öteki alanlara yayılmasını önlemek dâhilin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın bapsı kilidi asılmışrken nazarıitibar edilmesi gereken en önemli uzuv panik Yangın Kapısı bar ile uyumlu olması, ürkü bara kısaca yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin açıka düşmesidir.

Tarafıcı gereç ciğerermeyen ve yerıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, taçıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, deniz sprey ve benzeri özge otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi bünyelmayabilir.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

şey 10- Hatta Yangın merdiveninin her iki yanında da örek, seki yahut korkuluk bulunması zorunludur. şayet genişliği 80 cm ya da elan az ise bu tür yangın merdiveni yalnızca bir korkuluk yeterlidir denilmektedir. Bir yangın merdiveni kelleladığı kattan bitiş taşlıkna kadar akıcı halde olmalıdır.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece yeğin ise buna bandajlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında fiyat peşışını getirmektedir.

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane kadar mimarilarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak sinein, daha yapı tasarım halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda santimantal davranılmalıdır.

Yangın yönetmeliğinde rapor edildiği üzere kapıların bizatihi kapanması gerekmektedir. Kapıların hudayinabit kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Birşu denli şirket ve şirkete bu alanda özen veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve birey emniyetliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam hamiş almaktadır. 

Report this wiki page